Julgranen grön och grann

 
Idag -21 grader men det ska bli varmare. Ingen Jocke och Pernilla kom igår. Det blev nåt strul för dom. Det enda sällskap jag hade var Alec en stund. Sen blev det att prata för mig själv. Nej just, jag ringde till Vivi och fick mig en pratstund. Och med posten fick jag brev från Lund men det var inget roligt brev. Bara en massa sjukdomsskrift. Men ändå roligt att dom hör av sig. Ska skriva ett brev till dom sen. Dom har ingen e-mail och ingen mobil. Ringde till dom men förstår att dom är i sonens stuga och firar jul.
 
Såg Downton Abbey sista delen för denna säsong. Har hört att det ska komma flera avsnitt senare. Även Emmerdale har uppehåll nu. Kommer ni ihåg Familjen Ashton från 70-talet. Skulle gärna vilja se den serien igen. Då tyckte jag den var så bra. Engelsk serie som utspelar sig under andra världskriget. Men det kommer nog aldrig att hända.
 
                                
Har ingen gran i år heller. Förra året hade jag en snögubbe på uteplatsen som lyste upp. Men den är kvar i förrådet i år och där får den vara. Så den enda gran jag kan se på, är en bild på datorn. Jag har då ingen plats för en gran numera.
 
Idag ska jag göra Janssons och legymsallad som jag ska ta med mig till Tväråsel. Sen blir det väl att sticka färdigt sjalen och dammsuga lite. Vet inte om jag skriver nåt i morgon. Tiden räcker nog inte till. Så jag får önska er en riktigt GOD JUL      

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0