Ishotell

 
Måndag morgon och efter en sen natt, fick jag stiga upp 06,00 så att jag är duschad och klar när Åsa kommer för omläggning. Då frågar sig vän av ordning varför det blev en sen natt? Jag såg först "Morden i Midsomer" och efter det "Whitechapel" . Sen diskade jag och skulle stänga av datorn när jag kom på att jag skulle kika på SVT play och "Odjuret" som hade visats klockan nio. Och där blev jag sittandes till 01.30. Hua så hemskt sent det blev. Jag får nog vila en lång middag idag.
 
Ute är den -5 grader och ingen snö denna morgon. Men nog är det snö att skotta för Lulebo efter helgens nedfall. Nu har vi nog med snö så vi behöver inte få nåt mer denna vinter. Om två veckor vill jag börja vänta på våren. Jag brukar börja efter nyår. Planeringen börjar då och just nu är mina ljung översnöade. Och tacka för det med hela takets driva nedfallande på min uteplats. Jag skulle kunna bygga en igloo om jag ville. Kunde kanske göra ett extra uterum byggt i is och snö och likt som i Jukkasjärvi. Kommer det mer snö kunde jag ansöka om bygglov och göra ett eget ishotell. Och sen ta inträde och tjäna en kova. Vad sägs om det? Var det inte vårens planering jag skulle göra. Jag lägger ner nu.
 
                  Entren till ishotellet i Jukkasjärvi
 
Idag blir Isabels sockor klara. Vad ska jag sticka då? Matte ska till Sunderbyn i morgon. Har jag tur kommer han hit i dag så jag får lite sällskap. Om det nu inte blir så kallt för hans gamla åk. Nu in i duschen. I morgon har jag planerat att jag ska städa lite. Får se om jag infriar detta löfte. Ha det nu så bra och hej då!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0