God morgon

God morgon på er mina fina vänner. Ingen snö ännu. Vi börjar väl vara enda stället i landet som saknar snö nu. Men vi har -11 grader så det känns säkert kallt för ovana kinder. Vinterstudion på ettan börjar inte förrän klockan 13. Längdskidorna är på fyran och jag vet inte om jag ids se det. Hatar fortfarande dessa reklampausar. Tänk att inte dom som betalar för reklamen fattar, att man inte köper skiten som dom reklamerar om. Så det blir melodikrysset för mig idag.
 
Jag har inte börjat sticka på nåt än men det lutar åt ännu en hundtröja. Av restgarner. Till min fotvårdares dvärgtax. Sen får jag köpa nåt garn till Isabels sockor.
 
Vill ge en eloge till dom amerikanska stjärnor som vägrar uppträda på en gala för israeliska soldater i solidaritet mot befolkningen i Gaza. Jag hjälper till med att inte köpa israeliska varor. Jag tycker att Eurovisionschlagern kunde bojkotta Israel så att dom inte fick vara med nästa år. Israel ligger ju inte ens i Europa. Bort med den krigiska nationen. Visserligen är palestinierna också krigiska men mera i underläge så att säga.
 
Igår kväll såg jag På spåret och sen ett gammalt Midsomermord, som jag otroligt nog inte sett förut. Ikväll blir det Lewis på nian. Downton Abbey och Så mycket bättre ser jag imorgon. Jag har ju prenumererat på Året Runt så jag tror jag ska lösa nåt korsord idag. Det var länge sen sist. Nu blir det nog en dusch för mig. Det gäller att ta på duschstöveln på vänster ben och en plastpåse på höger fot. Pga alla bandage jag har på mina tår. Och så får man akta sig för att inte ramla när man kliver ur duschen. Hej då för idag.
                          
                                             
 
 
                               

 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Åsa

Ingen snö i Luleå??? Ja nu är det nog upp och nervända världen. Hos mig kommer snökanonerna från det uppvärmada havet in som vita väggar, det fullkomligt vräker ner snö nu för tredje dagen. Så här blir det ibland i Södra Norrland Tur att vi har båda sönerna hemma just nu, gissa vem som får skotta?Inte jag i alla fall, kom ihåg att fira namnsdagsbarnet Oscar idag (heter min son också).

2012-12-01 @ 12:36:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0