Glaslykta

Det snöar inte just nu och det är bara -3 grader. Men det ska visst snöa idag. Precis som om det inte hade kommit nog med snö igår. Jag kan säga att det inte var nån lätt match att färdas mellan åttan och tian (där tvättstugan ligger) igår när jag tvättade. Jättemycket snö skulle jag ta mig igenom med rullator. Dom skottade inte förrän igår kväll. Och man får väl vara glad för att dom skottade över huvud taget, för det brukar dom inte göra annars.
 
Denna lykta från Kosta Boda vann jag igår på FB. Visst är den vacker. Påminner om norrsken tycker jag. Det var Fyndklubben som lottade ut den. Jag brukar aldrig vinna nåt, så jag blev så glad. Nu måste jag bara få tag i ett vitrinskåp snart. Där jag kan ställa mina favoriter. Bland annat glaslyktan.
 
Fortsätter väl med stickningen idag och kollar nog på vinterstudion. Men först ska jag lösa melodikrysset. Det var några veckor sen jag gjorde det sist. Niklas Strömstedt är gästprogramledare på "Ring så spelar vi" idag. Han verkar vara en så lugn och skön människa.
 
Nu ska ni ha det så bra mina vänner. Hej då!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0