Fortfarande kallt

 
-17 grader och det är för mycket för att jag ska ta mig utomhus. Det blir för kallt för tårna. Måste nog ha Åsa att kolla mitt blodvärde på fredag, Säkert att jag har ont om blod och att det är därför jag är så trött. Skulle kunna sova dygnet runt. Och det är nog inte bara mörkret som gör det.
 
SAIK fick däng av Brynäs igår. Inte kul men så är det ibland. Hörde matchen på radio. Hade TV- fri kväll igår. Blir mer och mer att man struntar i TV:n. Radion är mer underhållande tycker jag.
 
Så här ser min radio ut. Söt eller hur! Man kan även spela CD på den. Idag meddelar radion att Luleå Airport är stängd pga att Arlanda flygplats inte kan skicka iväg några plan. Vädret är för dåligt. Snöstorm och ingen sikt på startbanan. Det är bra att jag inte ska nånstans. Annars såg jag i PT att en sista minuten till Teneriffa kostar 299 kronor. Passar min plånbok.
 
Blir nog en ökenmacka till lunch idag. Med bacon, ägg. ost och tomat. Matlusten är borta för tillfället i alla fall. Snart in i duschen och sen Emmerdale. Ha en bra dag. Hej då!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0