Änglar finns dom?

Fjärde dag jul. Har nyss kollat ishockey från Ö-vik. Var 3-1 till Skellefteå U16 mot Timrå och innan matchslut började det buffra så jag fick inte se slutet. Klockan två är det nästa match för Oscar. Så jag ser kanske den om det går.
 
Efter en dags mindre kallt har vi fått tillbaka kylan, men enligt radion ska det bli näst intill blida i nyår. Får se hur det blir med det. Igår såg jag början på en tysk miniserie "Ödesår". Avslutande avsnitt visas idag klockan 16. Handlingen är andra världskriget och efter freden. Handlar om en tysk familj och vad som händer dom. Ser den idag. Hade tänkt fara på shopping idag men avstår pga kylan.
 
Ikväll ser jag nog "På spåret" och läser en stund. Idag hackar jag upp skinkan som är kvar. Steker upp den tillsammans med lök och fryser in  den. Sen kan jag ta fram den när jag har handlat potatis och göra en skinkfrestelse när Matte kommer hit nästa gång. Inget får förfaras när det gäller mat.
 
Inte för att jag vill vara dum mot någon, men hon som var här igår och la om mina tår ................. Aldrig har jag varit med om nåt liknande. Tur att Isabel ska göra det nästa gång. Nu hade jag inte haft ont på tre dagar men i natt var det färdigt igen. Suck!!!!!!!!!
 
                                                 
                                                                                  
Jag önskar att en ängel kom med varma helande händer och hjälpte mig. Jag ber om det. Ha det så bra mina vänner. Hej då tills i morgon!
 
                              
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0