Skolstart

Då börjar skolorna igen efter sommarlovet. Har det varit ett fint sommarlov? Javisst, barnen har varit lediga men så mycket badande har det nog inte varit. I alla fall inte i Luletrakten. Tycker dom flesta barn är lika bleka nu som när lovet startade. Jaja!
 
Känns lite småkyligt idag fast solen skiner. Vet inte om jag pallar med att fara och handla idag, pga mina fötter och värken. Ja visst säger vän av ordning, det gör väl lika ont att vara hemma. Jo det gör det, men då behöver jag inte ha skor på mig. Därför. Ringde Isabel för att höra om hon skulle kunna handla en sak som jag måste ha. Men hon svarade icke. Hon börjar ju jobba idag efter semestern, och hon har inte telefonen på då. Så jag får nog fara ändå, kanske barfota.
 
Ikväll ska dom börja visa nya Dallas på fyran. Jag vet inte om jag ska se det. Var dålig på att se förra Dallas, och då var det inte reklamteve. Visades på fredagar eller var det på lördagar, och jag hade andra grejer att göra då. Och nu i kväll är det andra delen av "Lilyhammer" som jag nog vill se. Dallas kanske sänds i play.
 
La ett bud på tradera igår på sex delar av Grottbjörnens folk. Men jag fick inte budet. Synd! Skulle vara roligt att ha dessa böcker. Jag har inte läst alla, bara ett par. Men nu har jag ju tid att plöja igenom dessa böcker.
 
Det bästa av allt denna måndag, är att Emmerdale startar om efter sommaruppehållet. Vad jag har längtat! Men jag har ingen aning om hur det slutade sist. I alla fall kommer jag att sitta bänkad vid lunchtid.
 
   Ha det nu bra idag i den blyga solvärmen. Hej då!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0