Sista andningen för OS

 
Halvmolnigt idag och bara 13 grader nu på morgonen. Tur att man har sol i sitt sinne. Sitter och lyssnar på "Ring så spelar vi" som jag gör varje lördagsmorgon före melodikrysset. Det är nu sista svängen av OS, för i morgon är det slut för denna gång. En medalj till, ska vi i alla fall få. Guld eller silver blir det i herrarnas handboll. Sen kanske dom ska byta ut Lisa Nordéns silver mot en guldmedalj, efter en protest från olympiska kommittén. Det avgörs idag.
 
Min kropp känner man av idag. Min stötta tå också. Samt några andra tår. Men vad kan man vänta sig. Kroppen är gammal och skröplig. Det är inte så som Kikki Danielsson säger i AB. Att unga män vill gifta sig med mig. Jag kan skatta mig lycklig att ingen vill ha mig. Hur skulle man orka med det också. Bäst att tassa på i sakta mak.
 
Jag kan glädja mig med Oscar, som nu har tagits ut att spela med SAIK (junior) i vinter. Där ser man hur vilja och träning kan göra i unga år. Min lilla pjutt har blivit stor och duktig och kan gå hur långt som helst på isen. Inte utan att man blir stolt i farmorshjärtat.
 
Matte jobbar idag så han dyker nog upp på förmiddagen. Skulle sätta in en bild nu, men arkivet är inaktiverat så det bidde inget. Tror jag dyker in i duschen nu för att sen kolla vad det blir för mat idag. Tror Isabel och Alec kommer hem i morgon. Ska bli skönt att se dom igen. För att inte tala om att mina tår blir glada.
 
                                      Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0