Regn och mörker

Ruskväder idag. Mörker och regn. Lampor på, för att inte snava när man rör sig. Vi har den 27 augusti men man kan tro att vi är inne i december, vad gäller mörkret idag. Jag har i alla fall sovit gott.
 
Middag med Isabel igår när hon kom från jobbet. Sen fick jag mina tår ömskötta. Så skönt! Så ringde Tova och berättade hur det gick i fotbollen. Hennes lag spelade ju DM-final. Matchen avgjordes på straffar och Tovas lag förlorade med en straff. Duktigt av dom att bli tvåa. Jag är så stolt för mina idrottande Tova och Oscar. Oscar var ju och spelade hockey med SAIK i helgen i Gävle.
 
Igår kväll såg jag "David Copperfield" sista avsnittet och sen "Kidnappningen" andra delen som även var den avslutande. Man kan ju säga att avsluten i båda var såna som man önskade. Sen blev det sängen för mig.
 
Efter Emmerdale idag intar jag nog sängläge med boken. Känns vara en slappardag när regnet öser ner. Och det gör det nu. Blir nog duschen nu. Ikväll ser jag "Lilyhammer". En bra serie. Ha det så bra mina vänner och hoppas ni får solstrålar på er. Själv ska jag göra som Gustaf, slappa. Hej då!
                                 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0