Middag med Ante

Idag är det regnigt kan jag meddela omvärlden. Mörkt inne är det också. Måste tända lampan för att se vad jag skriver. Och det ska visst vara sommar ännu.
 
Två brons blev det igår. I segling kom Rasmus Myrgren trea och i brottning fick vi brons, tack vare Johan Eurén. Två killar jag aldrig hört talas om. Men dom tog ju medaljerna för hela svenska folket. Nu är det väl så att jag aldrig ser på, vare sig segling eller brottning.
 
Det närmaste jag varit en brottare nån gång, var när jag var sjutton år och var lite småförälskad i en brottare (Ante) i Arboga. Trots min blyghet bjöd jag honom på middag en gång i brorsans lägenhet. Det enda jag kunde laga till var köttbullar. Men i nervositet satte jag kanel i köttbullssmeten i stället för vitpeppar. Ni kan ju gissa hur det smakade. Killen undrade vad det var för maträtt och jag drog till med, att det var en turkisk rätt. Jag fick då aldrig bjuda honom på mat nån mer gång. Hm!
 
Tror jag ska passa på att handla idag då det är regnväder. Hoppas mina tår är med på det. Ska göra en handlingslista så jag slipper springa så mycket på affären. Har ingen aning om vad det är i OS idag. Jag har ett TV-program men det står bara OS. Antagligen tryckte dom tidningen innan dom visste hur OS skulle vara. Kanske också var det skulle vara. Kallas framförhållning!
 
Nu spelar dom Paradisios "Bailando" på radion och kommer ihåg sommaren 1997. Då var denna melodi en sommarplåga. Varje sommar har ju en sån. I år påstår dom att det är "Dansa pausa" med Panetoz. Vet inte om jag kan hålla med om det.
 
Nu ska jag ta mig en dusch och sen göra en hamburgare, utan bröd men med en sallad gjord på isbergs, gurka, tomat och dressing. Det blir lunch innan jag far till Storheden.
 
Ha en bra dag hör ni. Hej då! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0