Jordgubbar och blått garn

Igår fick vi ett till brons i brottning genom Martin Lidbergs bror Jimmy. Brottning är ju en bedömningssport som inte alltid är rättvis. Jag tycker att dom skulle sluta ha med brottning i OS. Där i mattkanten sitter en samling gubbar och tycker till. Ibland kan jag tro dom har betalt för att tycka. Dom som betalar mest får en vinst. Skit för bedömingssporter. Dom får ha ett eget OS.
 
Sen var jag till Storheden och handlade lite. Som grädde på moset köpte jag två liter jordgubbar. Dom var jättefina och smakade gott. Satte i mig en liter direkt efter det att jag hade plockat upp varorna.Resten är kvar i kylen.
 
Undrar om det blir nån städning i dag. Beror på hur det ser ut på OS-sidan. Det är väl några finaler i kanot som det är svenskar i. Matte börjar jobba klockan 16 så han kanske dyker upp här när han har rast. Isabel och Alec hörs ha det bra i Gävle. Skönt det.
 
Undrar när Emmerdale startar igen efter uppehållet. Brukar det inte vara når skolorna startar igen. Tror det. Igår såg jag Thorsten Flinck på allsången. Gillar hans "Jag reser mig igen". Själv ska jag resa mig från datorn och göra nåt nyttigt. Kan meddela att jag köpte blått garn till raggsockor så nu kan jag börja på detta arbete. Har det blå garnet till botten och randar med restgarner jag har.
 
Ha det så bra mina vänner och hej då!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0