Fem stötta tår

Va gott det var med kräftor och tillbehör igår kväll. Det gör inget att man får kladdiga fingrar och att det rinner nerför armarna, för det är så gott. Och man mår så gott efteråt. Sen såg vi friidrotten på ettan från Stockholm. Matte, Isabel, Alec och jag. Matte for och jobba klockan 23. Men Isabel och Alec är kvar än och sover ännu.
 
Ska visst bli regnskurar idag, men vad gör det då vi har haft så härliga dagar. Mindre roligt är att jag har stött ännu en tå. Inte på nån tröskel nu utan på en dörr. Så nu har jag fem stötta tår. Skulle kanske skriva en visa om fem stötta tår.
 
Läste i AB igår om en varning för att äta för mycket ägg. Nu äter jag inte så många ägg, men förr i tiden åt jag åtminstone ett ägg om dagen, men nu är det inte så ofta jag gör det. Inte för att jag inte tycker om ägg, utan för att jag är så lat. Min favoritfrukost är- rostat bröd med citronmarmelad, löskokt ägg, apelsinjuice och kaffe, Mums! Men det blir inte så ofta jag gör det. V Blir oftast en lingongrova med ost eller skinka på och kaffe,
 
Efter melodikrysset idag vet jag inte vad jag ska göra. Blir nog en slappardag i sängen eller framför TV. Boken jag läser nu är spännande så det lutar nog åt sängen. Hoppas ni får en skön lördag.
                                   Hej då mina vänner!
 
                                      
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0