Dags för kräftor

Ja nu är sommaren här. Man kan njuta av värmen verkligen och idag ska det bli 24 grader och soligt.
 
Igår hade jag en fin dag med min familj. Alec, Matte och jag for  först till Ica Maxi och handlade. Sen åt Alec och jag en mjukglass. Efter att ha skrivit in sig på skolan kom Isabel dit också. Sen hem till mig och fikade och umgicks. Isabel skötte om tvätten och plåstrade om mina onda tår. Sen for Isabel och Alec hem och Matte på jobb.
 
Jag sov en stund och sen kom Matte vid niotiden och vi såg en film. Jag vaknade vid niotiden men Matte sover än. Han ska ju jobba i natt. Men innan dess ska vi äta kräftor tillsammans med Alec och Isabel. Jag riktigt längtar.
 
På TV ikväll visas DN galan i friidrott. Kanske jag ser den. Eller en film om "Jane Austen som ung" eller "Morden i Midsomer". Bara att välja och vraka. Men nu ska jag duscha och sen plocka fram kräftorna ur kylen.Hade tänkt städa idag men skjuter upp det till i morgon då jag är ensam.
 
                                    Minns när Helena var liten och hur hon hurvades när hon såg sin första kräfta. Hon nekade äta detta odjur. Undrar hur det är nu? Jag ska då äta dessa goda kräftor i dag.
                                     Ha det så bra och hej då!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0