Buller

Värken i tårna fortsätter. Efter omläggningen i går, kändes det bättre, men nu känns det blaha igen. Och tabletterna hjälper inte. Hade tänkt fara och handla idag, men det blir inte. Kan tänka mig hur det är att ta på sig skorna.
 
 Igår blev det ju en härlig dag med sol. Idag är vi tillbaka till det gråa igen. Eftermiddagen tillbringade jag i sängen tillsammans med boken. Och på kvällen blev det TV. Såg en dokumentär "Buck". Handlade om en man som man kan säga talar med hästar. Vilken kille. Han kan få hästarna att göra som han vill, utan att slå dom. Han visar respekt kan man säga. Glad att jag såg programmet. Ikväll är det Dallas igen, men jag ska då inte se det.
 
Ettan har ju börjat med ett program som visar bortskämda ungdomar, Men hallå, ska det var nåt nöje med att se det. Blaha, blaha!
 
Paraolympiskt börjar idag. Ska bli kul att se, om dom nu visar det på TV. Återstår att se. Har också börjat på dom andra raggsockorna. Randiga i grått och rosa med lite vitt i. Ser ut att bli snyggt. Ganska kul att sticka i det randiga garnet. Ska lägga ut kort sen på sockorna.
 
Ute bullrar det på himlen. Det är flygövning hela dagen. Vi får vara glada om dom inte ramlar ner i huvudet på oss.
            Nyss kom brevbäraren med "Den amerikanske pojken". En tjock och fin bok. Nu längtar jag att få sätta ögonen i denna. Men först läsa färdigt "I natt är du död". Ha nu en bra dag ni fina.
 
Margareta! Om du läser detta, undrar jag vad du har för email-adress. När jag skriver till dig får jag mailet i retur.
Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0