Ännu en vecka med sport

Ännu en ny måndagmorgon och OS är kvar med mycket att glutta på i TV, eller lyssna på radion. Tyvärr värker mina tår så mycket att jag tror jag blir vansinnig. Är det vädret som är ostadigt, som gör det? Eller?
 
Avsmakade min limoncello igår kväll. En skvätt utblandat med Sprite zero. Iskall var den och smakade förträffligt. Första klunken gick direkt till huvudet men sen tog det två timmar innan glaset var tömt, så jag vande mig så småningom. Gott var det i alla fall.
 
Idag ska Alec och Isabel ut och flyga. Spännande för en liten man. Och bara det att vara på Furuvik är nog en stor upplevelse. Och för Pierre är det nog roligt att ha sin dotter med barnbarn hos sig. Nu får dom njuta av en vecka tillsammans.
 
Ingen sol idag. Inte nu i alla fall, men det hinner ändra sig förstås. Blir i alla fall att sitta framför sporten idag. Undrar om det blir några fler medaljer för oss. Fyra har vi fått, ett guld och fyra silver. Duktigt så, eller hur?
 
Vilken dag ska jag hinna handla? Torsdag är det tvättdag. Oj vad jobbigt jag har. Dammsugning ska också göras. Jag är less på rötmånaden som gör att hårt bröd och skorpor blir mjukt. Hur gott tycker ni det är med mjukt leksandsbröd? Jag som älskar hårdbröd avstår denna månad.
 
Nu njuter jag bara av mina fina pelargoner som trivs på min uteplats. Ha en bra dag hörni. Hej då!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0