ÅFF i mittt hjärta

Skit också! Jag var nyss ute och skötte om mina blommor, och vad tror ni hände? Jo jag stötte en tå på vänster fot, på stenäpplet. Så det började blöda. Precis som om jag inte har nog ont i tårna. Det var bara att spola av tån och hoppas det är bra så. Annars vaknade jag med ont i hela kroppen och det känns inte så bra. 
 
Matte har sovit här och är ute på jobb till 11. Sen bär det av hem för honom. Jag har gjort en köttfärssås som han får äta med pasta innan han far hem.
 
Igår såg jag en dokumentär på tvåan om Facit. Kul att se alla mina gamla jobbarkompisar. Dom hade också blivit gamla. Jag jobbade där på sextio och sjuttiotalet. ÅFF (Åtvidabergs Fotbollsförening) var bäst i Sverige på fotboll. Med stjärnor som Ralf Edström, Benno Magnusson, Roland Sandberg, Knalin Andersson mm. Och dom var mina jobbarkompisar. Reine Wallinder spelade också för ÅFF och det var en skolkompis till mig. Ja det var tider det.
 
Ingen medalj för Sverige igår men jag har hopp om Emma Greens höjdhopp, då hon gick till final på lördag. Nu kom Matte och jag ska vara trevlig mot honom (framför TV:n). Hej då mina vänner!
 
                                           
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0