Dubbelhelg

Sol idag! Men man kan inte tro att det ska vara sol hela dagen, återstår att se hur det blir. Är i alla fall vaken tidigt för att jag ska hinna göra lite innan skellefteborna kommer. Måste först duscha innan jag gör köttfärssåsen (eller vice versa), som vi ska äta. Ska också göra en sallad.

Var på Ica maxi med Isabel och Alec igår. Tänk vad jobbigt jag tycker det är att handla. Och ändå hade jag ju hjälp av mina älsklingar. Men nog var det skönt att komma hem igen. Då intog jag sängläge med min bok och låg där till 18.30. Sen TV en stund innan sängen intogs igen.

Ska tvätta idag, men jag har inte bestämt mig än, hur jag gör. Kanske jag flyttar fram tvättningen. När nu Jocke och dom kommer. Så ofta träffar jag inte dom, så att jag ska vara i tvättstugan när dom kommer.

Ring så spelar vi är redan igång på radion. Lisa Syrén kvittrar så glatt trots den tidiga timmen. Vi har ännu snö kvar, tyvärr. På måndag är det valborg, så nu är det på tiden att det blir barmark, Kollade på utemöbler och krukor i går. Men hu vad dyrt det är. Isabel har ju inget på sin balkong. Kupan kan ha nåt förstås. Jag behöver några större krukor, för plantering.

Alec kommer nog att vara här hos mig mycket denna dubbelhelg. Hans pappa kan inte ha honom, och då får mormor vara tillgänglig. Men det är OK för mig i alla fall. Han är så lätt att ha om hand. Och vi trivs så bra tillsammans.

Ikväll blir det nog att se Lewis, hoppas jag i alla fall. Beror på yttre omständigheter och trötthet. Men nu ska jag börja hacka lök och paprika samt göra köttfärssås, innan duschen. Ha en bra dag mina vänner.

Kom ihåg att köpa två flaskor till min vitamindryck (limoncello), som jag ska göra snart, när jag har plats i kylen. Flaskorna fanns i flera färger, jag tog gula. Hej då!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0