Inget särskilt

Regnigt idag men dom har lovat att solen ska titta fram på eftermiddagen. Hoppas på det. Jag ska ju handla på eftermiddagen. Just nu är det tre grader.

Blev klippt igår och jag är helnöjd med mitt korta hår. Det är så lättskött med kort hår. Behöver knappt använda kammen. Matte och Alec blev också klippta, och den sistnämnda blev klippt under protester. Han gillar inte saxen. Men nu är det gjort.

Hoppas min bok kommer idag. Inte nu för att jag behöver nåt att läsa, men boken är ju betald och så. Ja, ja den kommer nog. Jag har ju köpt böcker av denna man förut, och det har gått bra.

Idag tror jag att Matte far hem. Han har ledig helg. I helgen måste jag deklarera, får inte glömma det. Den 2 maj ska den vara inne. Inte några problem för mig, jag har ju så enkelt, inga avdrag att göra.

Igår kväll såg jag en film, Australia. Trodde aldrig den skulle ta slut. Inte nu för att den var urdålig, men tråkig. Borde ha lagt mig och läst i stället. Ikväll är det väl inget särskilt att se på TV. Blir jag förvånad? Tur att jag har boken.

Har inget nytt att berätta i dag. Hoppas ni får sol där ni är. Hej då!

Kan meddela att snön är kvar än. Kul va?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0