Ingen vår idag heller

Det är 5 grader idag och ingen sol, än så länge. Det blåser lite däremot. Känns som om jag vill vara inne idag. Matte kom in nyss och ville låna min toa. Han kommer förbi och äter middag sen.

Ser att jag skulle behöva en ny plånbok, eller börs som jag kallar det. Den jag har håller på att falla i molekyler. Det betyder att jag måste ner på stan. Åhlens eller Smedjan kan jag tänka mig. Får se om det händer nåt sånt i helgen kanske. Beror alldeles på vädret.

Fick räkningen från Sunderby sjukhus igår. Man ska inte tro att det är gratis att ligga på sjukhus. Fast egentligen är det som om det var gratis. Två mål mat och två fika per dag, samt mediciner och övrig sjukvård. Allt för en kostnad av 80 kronor per dag. Om man vet vad det kostar i USA (skjortan) så får man vara nöjd att man bor i Sverige.

Såg eurovisionslåtarna igår. I alla fall nio av dem. Inget som föll mig i smaken. Experterna var Måns Z, Lena PH, Thomas L, Lisette (Romeo o Julia) och Gina (melodifestivalen) samt Christer (Mr melodifestival). Dom var väl inte heller det mest upplyftande. Mest negativ var Måns. Undrar om det är skägget han har skaffat sig, som drar ner honom?

Idag fortsätter jag läsa i boken. Till middag blir det nötstek, sås, grönsaker. Och till Matte potatis. Samma gamla nötstek. Men det blir gott.

Samtidigt idag i Oslo, fortsätter rättegången mot Breivik. Nu ska han i fem dagar få förklara sina gärningar. Har aldrig varit med om att en skyldig får så mycket tid, att försvara sig. Sluta nu med detta dravel!

SAIK spelar hemmamatch ikväll. Tror jag skiter i att se den matchen. Det gick ju bra sist, då jag inte såg. Det gäller vinna eller försvinna. På norrbottensradion tror dom att alla norrbottningar håller på Luleå och nu på Brynäs. Har dom inte fattat att i Abborrträsk, Glommers och t ex Arvidsjaur håller folk på Skellefteå sen urminnes tider. Bläh för norrbottensradion! Johan Winblad stick och göm dig!

Ha en bra dag mina vänner. Tänker extra på dig i dag Vivi! Hej då!

En röd ros till mina kära vänner!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0