Fredagen den trettonde

Fredag den trettonde ska visst vara en olycksdag för många. Själv kan jag väl inte säga att jag drabbas av olycka just den dagen. I alla fall är det sju grader nu på morgonen och halvsoligt. Tar nog en promenad senare idag, om mina vrister inte säger ifrån. Konstigt vad jag ska ha denna värk nu. I morse fick jag verkligen ta i, för att stappla iväg till toan. Trodde fötterna skulle ramla av. Men nu verkar det ge sig lite, efter en kopp kaffe med tillhörande macka.

Apropå koppar så kom tekopparna och kannan igår och Isabel hämtade paketet. Kannan var mindre än jag trodde, men pryder nu mitt matbord med lite blommor i. Kopparna, med det vackra blommönstret står på en hylla i det öppna skåpet i köket. Allt för att pigga upp en gammal kärring.

Det blev tyvärr ännu ett bakslag för SAIK i går. Förlorade mot Brynäs i sudden med 3-2. Än är det inte kört, men nog ska det till mera kämpatakter från pojkarna på lördag. Då spelar dom hemma på Kraft Arena. Förstår nog att dom trevliga Lulefansen är lyckliga nu. Dom hatar verkligen SAIK. Förstår inte varför? Men vem bryr sig om vad dom tycker. Inte dom som spelar i SAIK i alla fall.

Vilket tvättberg jag klarade av igår. Nu är det rent och inplockat i skåpen. Sen gjorde jag en laddning köttfärssås, och Matte ch Isabel kom och åt middag. Idag steker jag en nötstek som ska ätas i morgon. Ska slå en signal till Pernilla idag och höra om dom kommer imorgon. I morgon kommer också Alec hit för att sova här när hans mamma ska på trettiårskalas. Tur att gladiatorna har slutat, så jag slipper se det. Är ju ett av Alecs favoritprogram. Men inte mitt kan jag säga.

Och Thorsten sjunger "Jag reser mig igen" på radion, och jag kan hoppas att SAIK också reser sig i morgon. Nu ska jag sätta mig i duschen en stund. Sen väntar det kära Emmerdale. Ha en bra fredag den trettonde. Hej då!

Nu är Tova 12 år, men se vilken gullunge hon var när hon var liten. Hon är väl gullig nu också, men inte liten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0