Köra bil eller mobil

Mörkt och tråkigt idag. Två grader och helmulet. Bara att tända lampan i taket. En mugg kaffe och en ostleksands, så ska jag väl vakna till en ny dag. SAIK förlorade hockeyn igår välförtjänt, för dom var sämre i sitt spel. Roligt ändå att Lulefansen fick se bra hockey. Det är dom ju inte van vid. Man behövde bara öppna FB för att se detta. Vad jag förstår har dom bytt från Lule till Solna AIK och nu till Brynäs som fans. Själv är jag ju så blåst, som håller fast vid mitt gamla SAIK. I vått och torrt. Jaja, än är det inte kört, eller hur?

Idag blir det en handlardag för mig. Fick tvättid till i morgon, klockan 13. Matte kom och drack en kopp kaffe nyss. Han ska sova här i natt och slutar vid 21.30 tiden. Han har varit sjuk en vecka och hörs lite rosslig forfarande.

Hörde på radion att det inte blir förbud mot att ringa i mobilen när man kör bil. Tänker på de gånger jag åkt taxi med en ringande chaufför. Med hjärtat i halsgropen, har jag varit livrädd i den vingliga färden. Sen har jag sett kvinnor som har sminkat sig, medan de framfört sin bil. Ja jag säger då det. Hur långt kan man gå, innan man tycker det är förkastligt att brista i uppmärksamhet, vid bilkörning. Hua!!!

Jag vill inte vara med om detta när jag åker färdtjänst.

Ska nu göra en lista på vad jag ska handla idag. Ska bland annat köpa en köttbit som jag ska göra en stek på, ifall att Jocke och Pernilla kommer på lördag. Då blir det söndagsstek på lördan, med gräddsås och gammeldags grönsaker. Som på mormors tid. Kanske lite gele till detta.

Nu får ni ha det så bra alla goda vänner i rusket. Hej då!

Kommentarer
Postat av: Katrine

Hej Jane! Å kul att du e hemma å piggare! Styrke kramar från jag! Måste bara kommentera att inte alla luleå fans byter å hejjar på aik eller brynäs. Önskar jag kunde göra det bara för att få se hockey längre än vad luleå mäktade med. Så var det sagt. Ha det gott åsså önskar vi ordentligt på lite sol nu lagomt till helgen! Kram kram

2012-04-11 @ 12:01:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0