Väntar snö

Plus två garder och molnigt. Ska visst bli snö idag. Vad jag längtar efter snö. Not! Har i alla fall sovit gott, fastän jag fortsätter hosta. Har inte kommit mig ut i grannhuset för att boka tvättstugan än. Får ta det idag.

Idag är det vardag igen och det betyder Emmerdale. Sen ikväll startar SM finalen i hockey. Klockan 19 på fyran. Undrar om jag kan klara av att se detta? Kanske jag gluttar lite. Det är ju hemmamatch för SAIK, och det brukar ju gå bra då. Men vi får se hur det blir.

Hörde på radion att några har stulit leksaker som skänkts till sjuka barn. Det var barn på Drottning Silvias sjukhus som skulle få dessa leksaker. Finns det ingen moral ens bland tjuvar? Finns det inget som kan överraska mig numera? Det finns väl ingen försäkring för detta. Hur ont det gör mig. Det är väl nog svårt att vara sjukt barn och sen bli bestulen på leksaker. Skitstövlar!!!!!

Idag har jag startat med två leksands, en med ost och en med skinka. Till det en mugg kaffe. Tänk så gott med detta bröd, så knaprigt och smaskigt. Gör gott i magen. Blir nog en hamburgare med sallad till lunch. Och jag steker nog en fiskbit till middag, även den med sallad. Jag har varit så strikt med att inte äta vissa kolhydrater, tom på sjukhuset. Då nobbade jag potatisen, fastän det var det mesta som upptog tallriken. Jag blev mätt ändå, bara på sovel. Jag vet att bröd innehåller kolhydrater, men där går gränsen vad det gäller leksandsbröd. En hård macka kan väl inte göra att jag tjocknar till. I alla fall har magens omkrets minskat.

Nu är det bara att längta tills att mina koppar kommer med posten. Senare i veckan blir det en tur till Ica Maxi för att shoppa. Ska väl vara pigg då, så jag orkar. Matte ska väl börja jobba i morgon. Kanske han tittar in hit då. Eventuellt sover han här.

Ja då var det slut på skrivandet för denna dag. Ha en bra dag och jag önskar er fint, soligt vårväder. Inte som jag har det, rusk.

Hej då mina vänner!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0