Var är solen?

Idag kan man läsa i PT att orädda björnar måste skjutas. Det är så att i Älvsbyn har björnarna kommit för nära ortsbefolkningen. Dom stjäl grödor från bönderna och förstör bostäder för att komma åt hundar eller katter, att äta naturligtvis. Så nu ska polisen låta jägare ta över och skjuta dessa björnar. Kan förstå att folk är rädda. En bamsestor björn är inte att leka med.

Sitter nu och väntar på att Älvsby VC ska ringa och jag får förnya Mattes recept. Jag brukar få göra det då Matte har svårt för att ringa och sitta i telefonkö. Snabbt var det klart, så nu är det bara för Matte att hämta pillren på apoteket.

 Det hände en hemsk flygolycka i Ryssland igår. Ett helt hockeylag omkom, bl a den svenske målvakten, Stefan Liv. Endast trettio år och efterlämnande bl a hustru och två små barn. Hur grymt kan inte livet vara?

För mig är hostan lindrigare idag. Känns bättre att slippa hosta om och om igen. Idag ska Isabel skjutsa mig till VC och jag ska också in på Coop och handla lite. Har bett Isabel att hjälpa mig med lite städning idag. Min egen ork är inget att hänga i julgran kan jag säga. Det tar väl ett tag innan man blir i ordning, om det någonsin händer igen.

Ska i alla fall försöka få bort bacillerna som grasserar i min lägenhet. Bort, bort, bort alla bacilusker!!!!!!!

Nu önskar jag er en bra dag. Här är det 15 grader och fortfarande molnigt. Lite blåsigt är det allt men inget regn ännu. Var är solen? Vi hörs sen, hej då!

                                           

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0