Kanske en solig dag

Tillbringade gårdagskvällen med mitt älskade barnbarn Alec medans hans mamma var på föräldramöte. Vi myste och hade det bra. "Tur att jag har dig mormor", sa den lille godingen. Det värmde i ett gammalt kvinnohjärta. Glad att man kan vara till hjälp.

Igår blev det ingen tvätt för mig. När jag äntligen kommit mig till tvättstugan såg jag, att  jag var ute en dag för tidigt. Det är idag jag ska tvätta. Sen ska jag också ut och plantera om mina ljung. Nu har jag fått lådan jag beställde och det ryms två ljung i den. Resterande tre ljung får jag ha i en korg. Ska också lyfta in tvättställningen i förrådet samt bära ut ett gammalt sängbord som jag ska ställa ljungkorgen på. Sen ska det väl vara klart ute. Ska bara köpa en borste för att hålla bort snön (när den kommer) från trädelen på uteplatsen. 

Idag är det uppehåll och 7 grader. Än så länge i alla fall. Matte ska komma hit och sova här i natt och i morgon natt. Isabel och Alec ska äta middag här idag. Så jag har fullt upp idag. Ska också göra en äppelpaj har jag beslutat. Det blir en smulpaj. Gör den på svenska dyra äpplen. Svenska äpplen är ju dyrare än äpplen som fraktas från t ex Chile. Konstigt!

Nu ser jag att solen är på väg upp och det känns skönt. Ska snart duscha och sen sätta igång med mitt arbete. Blir det tid över ska jag sticka färdigt Alecs sockor.

Har fått en ny favorit i "Idol". Jag såg lite igår och blev förtjust i en tjej från Allingsås som heter Moa. Härlig röst på en så ung tjej. Håller en tumme för henne. Men det räckte inte att hålla tummarna för SAIK igår. Dom fick stryk av HV. Men det är många matcher kvar att spela. Bättre lycka nästa gång.

Ha nu en bra dag govänner. Hej då!

                

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0