Återvinning

Sakteliga kryper temperaturen ner och imorse var det sex grader. Men det gör inget när solen stiger upp igen. Kommer att bli en vacker dag igen. Har hört att regnet är på väg upp över landet. Jag kan skippa det om jag får. Men vädrets makter rår ingen på.

Tvättdag för mig och löning också. Tvätten kommer jag inte undan och pengarna kan jag spara till en annan dag. Ska göra en promenad till sophuset idag. Har sparat plast och tidningar som ska kastas. Fasar för backen från sophuset och hem. Tar på krafterna för en lungsjuk. Men det är bara att bita ihop. Grannen uppepå mig funderar på att flytta härifrån p g a denna backe. Hon har ingen rullator heller. Bara en väska med hjul på. Hon tycker att det är jobbigt att handla och sen bära hem varorna uppför backen och hem.

Igår kväll såg jag en snutt av Idol. Såg denna kille från Älvsbyn som är så nervös. Varför ska han vara på detta jippo? Åk hem för fasen och lev ditt liv. Om än du nu sjunger bra, så har du inget att göra där. Stackars pojke har ju inget självförtroende. Ibland känns det som om han bara låtsas att han är nervös. 

Nu har jag plockat bort dom nya stolarna från uteplatsen. Skulle behöva en trälåda eller nåt att ställa ljungen jag ska köpa på. För att få upp den från backen. I helgen är det ju återvinningshelg här i Luleå. Minns när jag bodde i Örebro och det var återvinningshelg. Det man inte ville ha, satte man ut på gatan. Ibland kom folk och tog det dom ville ha, innan lastbilar kom och tog bort grejerna. Hade det nu funkat här hade jag nog hittat en låda. Hade en kompis som möblerade en hel lägenhet med återvinningsmöbler. Och det var fina möbler, inget skit. Bl a en vit säng i stålrör. Nästan ny. Hon som ställde ut den kunde inte sova i sängen. Hon påstod att det fanns sjuka andar i den. Knäppt!

Har stickat en socka nu och ska börja på nästa. Det blir på eftermiddagen det. Först ser jag Emmerdale och sen tvättstugan och sophuset. Hoppas vädret håller i sig i alla fall idag också. Ha en bra måndag hör ni! Hej då!

                       

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0