Höstsöndag

Det verkar bli ännu en fin dag vad det gäller vädret. Tala om att det var en härlig dag igår. Hösten är här det kan man verkligen säga. Men ännu har inte alla löv blivit gula. De flesta är fortfarande gröna. Man märker också att man bor vid havet, som håller kvar värmen i luften. 

Imorse rostade jag bröd och satte på citronmarmelad, och det var länge sen jag åt detta. Men det var faktiskt gott. Men brödet ska vara hårdrostat nästan åt det brända hållet. Brukar koka ägg till detta men idag fick det räcka med kaffe.

Igår såg jag lite repriser på TV. Först Idol, och fick reta mig på Alexander Bard där han satt med sin äckliga mustasch. Jag har personliga känslor för denna skäggprydnad. Och det är inte av det goda slaget. Funderar också på att denna jurymedlem ska sitta och säga vad han tycker. Han är ju inte nåt att hänga i julgranen precis. Att stå på scen i sina kortbyxor är väl ingen bedrift. Nu har han sett som sin uppgift att säga nej nästan allt. Dom flesta som sjunger för att få en bedömning är ju också helkass. En och annan är verkligen bra. Fastnade för en tjej, tror hon hette Frida. Ska försöka kolla henne framöver. Såg också Superstars. Ingenting är nytt under solen, kan man säga om detta.

Sen kom kvällen och jag såg "Gäster med gester". Om ni ser detta program så kolla Peter Magnusson och hur sur han blir när hans lag förlorar. Han tar detta på blodigt allvar. Sen såg jag Pernilla Andersson hos Niklas Strömstedt. Hade tänkt se en film på tvåan men blev så trött att jag gick och la mig i stället. Ska kolla om jag kan se den på play idag.

Ikväll blir det nog deckaren på fyran, "Vera". Men innan dess blir det väl annat att göra. I morgon ska jag tvätta men på tisdag ska jag fara till Coop på Storheden och se om dom har ljung till min uteplats. Hade tänkt att få klart där i veckan. Visserligen har jag inte fått trälådan jag beställde än. Men allt annat kan jag göra klart.

Till mat idag kokar jag pasta och värmer köttfärssås. Hittade ett recept på kycklingsallad igår. Med bl a melon och ruccola. Verkar vara gott. Ska köpa kyckling och göra det nån dag då Matte är här.

Nu drar jag mig in i duschen och sen gör jag lunch. Ha det så bra. Jag njuter av det vackra vädret. Hej då!

                                        

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0