Äger inte ens hälsan

Fortfarande 5 plusgrader idag. Just nu skiner solen men det ska bli växlande molnighet idag. Jag har nyss ätit frukost, mjukkaka med Lönnebergaskinka och skivad gurka. Tillsammans med kaffe. Köpte risifrutti igår men jag tar det till lunch istället.

Ja igår eftermiddag var jag och Isabel på Ica Maxi och handlade lite. Köpte en adventsljusstake och ljus i namnsdagspresent till Isabel. Efter separationen har hon ju ingenting sånt. Hon har fått börjat på ny kula kan man säga. Därför försöker jag ge henne det som man har extra så att säga. Sånt man klara sig utan men gärna vill ha. Vi tittade också på julgranar, men dom var inte billiga. Jag har ingen julgran och mig gör det ingenting. Men man skulle ju önska att Alec skulle ha en gran i sitt hem. Man fick nästan slag när man såg alla julgrejer som dom hade på affären. Mycket man skulle vilja ha men jag gräver i kartongerna i mitt förråd. Blir billigare så.

Inbrotten i Luleå fortsätter. I helgen har det inrapporterats fem inbrott. Nu har jag ju ingenting av värde som nån kan ta här. Men det vet ju ingen om. Det är väl mest villainbrott som görs, men i alla fall. Rätt vad det är kanske nån försöker ta sig in till mig. Kanske slår mig i skallen (för jag är ju hemma för jämnan) och sen upptäcker att "denna kärring har ingenting". Tjilligt åt dom! Jag äger inte ens hälsan.

                           
Ikväll ser jag nog "Pengarna på bordet". Måste se hur det går för dessa tjejer som avslutade förra veckans program. Dom verkade inte ha nån aning om nånting. Men dom kan ju ha tur och vinna ändå. Kul att se. Kanske jag ser "Anno 1790" på ettan sen. Nu missade jag första delen av denna svenska serie. Men tror att jag kan komma in i handlingen ändå. Klockan 19 börjar sjuan ett nytt program med Kajsa Ingemarsson "Svagaste länken". Det kollar jag nog på och ser om jag tycker det är nånting för mig.

Nu ska jag sluta för idag. Spelar en mahjong förstås. Önskar er en bra sista oktober. Hej då!                 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0