Jag njuter

Efter en solig eftermiddag igår kan man ana solen idag på morgonen. Det är nu 6 grader och jag tror det blir varmare. Läste nyss i AB om Eva, 96 år som nu har emigrerat till Thailand. Tuff tant må jag säga. Vet inte om jag skulle ha tordas detta. Visserligen hade hon en son boende där som han kan luta sig mot. Hon har en returbiljett ifall hon skulle ångra sig. Men hon har ju sålt allt av värde och har ingen bostad i Sverige så hon blir nog kvar där. Lycka till kan jag säga!

Måste nog på Ica idag för att fylla på matförrådet. Kanske det blir Kvantum idag. Har man inte en korvbit i kylen är man fattig. Annars ska jag vara lat idag. Stickar väl lite på Liams sockor. Ser Emmerdale och Holby City innan jag far på affären.  Matte har beställt ett par innesockor, typ tofflor, och för att sticka dessa behöver jag resårtråd. Undrar om dom har det på Kvantum?

I min hall har jag den stora, tunga TV-n kvar. Undrar hur jag får ut den i förrådet. Behöver två starka karlar som kan lyfta denna mastodont. Jag kanske måste annonsera. Eller vänta tills Jocke och Matte är här samtidigt. Men det kan nog dröja. Får väl ha den kvar än så länge. Bara att den blockerar ett linneskåp och en garderob är ju besvärligt. Jag får sluta klaga nu. Jag har ju en TV i alla fall som fungerar.

Idag kan jag säga att jag njuter av ensamheten. Ska spela mahjong en stund innan jag duschar. Hoppas ni har det lika bra som jag. En fin dag till er och hej då!

                                

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0