Så mycket sämre


Idag 5 plusgrader och det förvånar mig inte om det blir regn. Himlen ser ut så. Vad gör det mig kan man fråga? Jag som är mest bara är inne och latar mig. Idag tänkte jag fara till Storheden och handla lite. Och jag säger lite för så blir det nog. Men det är kul ibland att se lite annat än väggarna hemma.

Idag har Isabel namnsdag, fast egentligen är det Isabella, men det är väl samma namn med annan stavning. Och när jag bestämde det namnet blev det så enkelt som möjligt. Jag tycket det är knäppt med alla försvårande stavningar. T ex när man stavar med ph istället för f. Bor vi nu i Sverige kan vi väl använda svensk stavning också. Förr i tiden var det nog vanligare med ph.

Efter att jag sett ett TV program om en kvinna som skulle opereras och nekade ta emot blod för att hon var med i Jehovas vittnen, var min tanke att om det var hennes barn som skulle opereras, skulle hon då neka att barnet skulle få blod för att överleva. Blir inte det straffbart då. Om barnet dör blir det väl detsamma som att hon misshandlat barnet till döds. Och om man ger sitt barn felaktig mat så att samma barn blir onaturligt fet, kan man straffas som förälder? I vissa länder är det så. Var går gränsen? Är inte livet mer värt för Jehovas vittnen? Ja, jag vet inte. För mig är livet heligt. Och min barn är mer värt än allt annat.

Så har vi då vintertid igen. Ingen skillnad för mig och datorn ställer om sig själv. Väggklockan ställer jag väl om sen. Som sagt var är jag inte beroende av tiden.

Såg fyrans program "Så mycket bättre" och som jag trodde var det inte bättre än förra året. Programmet var så tillgjort i mitt tycke. Förra året var deltagarna som gjorda för varann och så naturliga. Svårt för årets deltagare att leva upp till. Tror inte att jag ser det mera om det finns annat att titta på. Ikväll ser jag "True talent" och "Tills vi möts igen". Men nu till dagens mahjong. Förstår ni att jag spelar detta fastän jag inte lyckas så bra att få det att gå ut. Det kanske är en kick när det händer.

Ha en bra söndag och ta vara på ledigheten, ni som jobbar. Hej då!

                   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0