Ett evigt mörker

Fredag igen. 5 grader ute och mörkret är kvar. Det blir ju bara mörkare och mörkare den här tiden. Natten mot söndagen ställer vi om klockorna, ska det göra nån skillnad? Knappast. Mörkret får vi leva med den här tiden.

Igår fick jag min obligatoriska spruta mot influensa. Så nu ska jag inte vara rädd för att bli sjuk i vinter. Tur det med en sexåring som hostar och snörvlar hela tiden. Jag tror att han är ute för lite. Mina ungar var ju ute för jämnan, och dom var nästan aldrig förkylda. Men nu för tiden ska man sitta inne vid ett TV-spel eller kollande på nån barnkanal. Och aldrig verkar dom bli less på detta. Tova och Oscar var uteungar förut när dom bodde i Korsträsk. Men nu är dom inte barn utan ungdomar och bor i Skellefteå så jag vet inte hur det är. Dom har ju sina idrotter så dom kan ju inte vara inne hela tiden.

Ska tvätta klockan 13 idag. Fy va tråkigt. Men kul när det är klart. Igår fick SAIK bara en poäng efter straffar. Dom spelade borta mot Färjestad. Ligger tvåa i tabellen, en poäng sämre än Frölunda. Luleå spelade borta mot Växsjö och åkte på däng med 3-2. Ligger på sjunde plats. Det har ju ingenting med min tvätt att göra. Men i alla fall.

Matte sov här i natt, men idag blir han väl ledig på eftermiddagen och är nog ledig i helgen. Han har ju gått härifrån innan jag vaknar så jag vet inte exakt. Men han har lämnat sin ryggsäck så han dyker väl upp så småningom.

Blir väl TV-tittande ikväll men vet inte vad det kan bli. Blir kanske "Doobidoo" och en film. TV4 film visar en film "Uppgörelsen" som har fått bra kritik. Bra skådisar bl a Sean Penn. Kanske jag ser den klockan 21.

Nu blir det en dusch för mig och sen göra iordning tvätten, så den är klar när jag ska gå till tvättstugan. Ha en bra dag och hej då!

                     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0