Man gör vad man vill

Fortfarande varmgrader (4) ute. Men det känns ändå lite ruggigt och mörkt. Men det hinner vända innan lunch. Så var det måndag igen. Har ätit ett lingonbröd till kaffet och radio norrbotten står på. Hör om en Luleåfamilj som sålt allt för att flytta till Thailand. Dom ska bo där i ett och ett halvt år. Ja jag är då inte avundsjuk. Har det bra där jag bor. Trots vinter och nederbörd. Sen har jag ju gjort mina resor när jag var yngre.

Vad ska jag hitta på idag? Det får ge sig under dagen. Det är det bästa med att vara pensionär. Man gör som man vill och har inga förväntningar på sig.

Igår kväll såg jag början på en serie "Tills vi möts igen", tror jag den heter. Kanske jag sett den förut eller läst boken. Tyckte jag kände igen handlingen. Såg den i glappet mellan talangerna och western. Det var TV4 guld som visade den. Vet inte hur länge jag har alla kanaler kvar. Ska ju sen bara ha åtta. Plus dom ordinarie.

Hade strömavbrott mellan 13-14 igår. Vet inte varför. När det är strömavbrott blir man ju helt isolerad. Och så tyst det blir. Man ser hur beroende man är av ström. Tur det bara varade en timme. Sen var allt som vanligt igen.

Sista veckan för vaccinering mot influensan. På torsdag måste jag till VC och få min spruta. Annars kan det bli hårt för mig i vinter. På onsdag ska jag tvätta och kanske på fredag handlar jag lite som behövs för helgen. Sen ska jag städa också. Vet inte när. Ja ni ser att jag har fullt upp i veckan. Men som sagt, man gör vad man vill. Hm!

Nu ska jag i alla fall spela en mahjong eller två kanske. Ni får ha det så bra så hörs vi! (Det är nästan bara jag som hörs) Hej då! 

Kommentarer
Postat av: Åsa

Nej, jag är nog inte heller sugen på att flytta till Thailand, har ingen längtan att ens åka dit på semester. Här har vi soliga och fina höstdagar, har regnat ovanligt lite denna höst här i Hälsingland, läste på webben att Älvsbyn fått snö, ja det är ju inget ovanligt iofs, kan ju bli här också när som helst. Ikväll ska jag se fortsättningen på den danska deckaren som började för ett par veckor sedan, sen blir det nog sängen och mitt gosiga duntäcke. Ha de så fint!

2011-10-24 @ 19:38:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0