Nästan ett perfekt liv

Då var det tvättdag igen för mig. Ute 5 grader och småblåsigt, och naturligtvis mulet men jag tycker det verkar klarna upp. Får i alla fall vara hemma idag. Skönt att handlingen är klar för denna vecka. Jag tycker det är så jobbigt att handla. Jag blir nog aldrig en shop-o-man. Hade jag inte färdtjänst skulle jag nog svälta ihjäl. Kul färdtjänstchaufför när jag skulle hem igår. Han undrade om han kunde svänga förbi Willys så han fick handla lite. Jag tyckte det var OK så jag satt i bilen utanför Willys medan han handlade. Kan tänka mig att han hade familj som inte ville ut i regnet. Bra att man kan hjälpa till.

Matte har sovit här i natt men som vanligt började han jobba mitt i natta. Men efter dettta skift är han ledig till måndag. Ganska mysigt att ha nattfrämmande och han sköter sig ju själv.

Mer än att jag ska tvätta idag så har jag inget på agendan. Kanske åker dammsugaren fram. Eller sopborsten. Skulle vilja ha bort TV-n som står i hallen men det verkar svårt. Känner inte så många starka personer som är hos mig samtidigt. Och jag kan lova att den väger tungt.

Idag steker jag nog upp potatis och korv till lunch. Till middag blir det nåt lätt, kanske en omelett. Hihi! Mellan varven ska jag nog hinna med en mahjong och kanske en middagslur efter tvätten. Så bra jag har det som får göra vad jag vill och när jag vill det. Hade jag bara mindre värk skulle livet vara perfekt. Men man kan ju inte få allt. Eller hur? Nu önskar jag er en bra dag så hörs vi sen. Hej då!

                       

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0