Fy skäms Tobias Billström!

Mörker idag också och 6 grader varmt. Det är nu som tiden för vår benskörhet sätter igång. Forskare säger att norrbottningar är mer bensköra än resten av svenskarna. Och det beror till stor del på mörkret. Avsaknad av sol och ljus gör oss mer bensköra. Och sen är det kosten. Vi måste äta mer grönt samt mer kalkrik kost. Och med grönt menar jag broccoli, spenat t ex. Och vi dricker för lite mjölk. Och det stämmer in på mig. Så det blir att köpa mjölk idag. Annars köper jag bara mjölk till matlagningen men nu får jag börja mjölka.

Europadomstolen har tagit Sverige i örat för utvisningen av den 91 åriga kvinnan. Så nu har utvisningen stoppats men kan göras senare. Säkert när dom tror att vi har glömt bort det hela. Tobias Billström som inte hade råd att betala sin TV licens, tycker inte att Sverige har råd med denna gamla kvinna. Och jag har inte råd med att försörja Tobias Billström. Är det nån som håller med mig?

Fruktansvärt med den fyraåring som blev mördad i Ljungby. Mycket hyschhysch är det. Annars brukar det bli stora rubriker vid mord. Men inte denna gång. Kan det vara så att mördaren är jämnårig med offret? Jag vet inte men det är en tanke. I alla fall är det en hemsk historia.

Matte har sovit här inatt. Men han började jobba vid fyra tiden så jag har inte sätt honom i dag. Men hans ryggsäck är kvar så han dycker väl upp senare. Idag tror jag att jag far på Ica Maxi. Men det blir på eftermiddagen.

Till frukost idag blev det bara några skorpor med ost på. Är inte hungrig direkt men måste äta lite till medicinen. Ska snart in i duschen och hinner kanske med en mahjong eller två. Det är löningsdag för mig och det är nästan bästa dagen i månaden. Tills man betalat räkningarna för då åker mungiporna ner. Men får vara glad att jag kan betala, även TV licensen. 

I inlandet har det visst kommit snö men här har det regnat i stället. Hoppas ni har det bra! Vi hörs hej då!

                         

Kommentarer
Postat av: Håkan

Hej!



Ditt telefonnummer?



Mvh



Håkan

2011-10-19 @ 13:23:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0