Virusprogram

Idag är det 6 grader, soligt och härligt. Tala om att det är roligt att stiga upp när det är sånt här väder. Lätt som en plätt. Hade jag ingen värk i mina fötter skulle jag skutta ut på äventyr. Men nu får jag vara glad att jag kan förflytta mig på golvet i lägenheten. Undrar om reumatologen glömde bort mig när min läkare födde barn? Får nog slå en signal och höra om den finns nån hjälp för mig och mina krämpor. Men jag kanske har prövat på allt dom har att erbjuda. Guldsprutorna var ju bra men jag vill inte ha såriga ben, därför hoppar jag över dom.

Igår åt Matte lunch här innan han började jobba igen. Sen kom Isabel och Alec och åt middag, tunnpannkakor med drottningsylt. På kvällen såg jag talangerna och sen western på guldkanalen. Missade Orsa-Kalle men får se reprisen.

Idag har jag förnyat mitt virusprogram. Det kostar 299 kronor men gäller ett år. Jag är ganska nöjd med detta virusprogram. Funderar på vilken dag jag ska handla. Kanske det blir onsdag för på torsdag ska jag tvätta. Först hade jag tänkt att vaccinera mig på onsdag, men jag vet inte än. Ska köpa några julklappar också. Måste dela upp dom så att det inte blir så dyrt sista månaden.

Snart ska jag gå in på nätet och kolla om jag hittar nån borste att sopa däcket på uteplatsen med . Jag ska ha inte ha en piasava utan en annan sort som inte är så hård.

                 

Ni ser på bilden vad jag menar. Vet ni var jag kan köpa en? Jag vet att Gårdings i Älvsbyn hade såna. Måste jag åka dit och köpa en? 

Vet inte vad jag ska äta till lunch idag. Har några tunnpannkakor kvar sen igår. Värmer kanske upp dom. Men nu blir det mahjong för hela slanten. Sen en dusch och Emmerdale. Skönt med vardag igen så allt går i gamla banor. Ha det nu så bra idag. Hoppas ni har lika fint väder som jag. Hej då!                 
                       

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0