Många toblerone för 160000

Idag varnas för halka i stora delar av Sverige. Här i Luleå är det 3 grader och det är lite dimmigt. Vintern är på väg, det känns i luften. Nu är det ju så att man kan inte göra nåt åt detta, utan det är bara att finna sig i det.

Jag sitter här vid datorn med min Leksandsmacka med ost och kaffemuggen. Det är så gott med fika när man nyss har vaknat. Matte har sovit här i natt men han är på jobb redan. Han kommer väl in under förmiddagen tror jag.

Tror ni att det blev affären för mig igår? Inte det, jag blev för lat helt enkelt. Hade ju hamburgare i frysen så jag klarade mig men idag måste jag handla.

Läste nyss om Håkan Juholt och hans eskapader. Han har ju lurat till sig 160000. Borde inte han avgå då? Om man tänker på vilket liv det blev för en toblerone som Mona S hade handlat på statens kort så kan det väl vara det samma att HJ avgår. Man undrar om det finns några ärliga politiker? Eller är det samma skrot och korn som styr vårt land. Bläh säger jag!

På TV igår såg jag bl a en snutt från Hollywoodfruar. Tänk att bli arg för att den ena frun tog med sig sin katt på barnkalaset när det var så många andra djur på kalaset redan. Visserligen verkar ju inte hon med katten vara i ordning. Men det gör inte hon med kalaset heller. Ska man skratta eller gråta åt eländet? Sen var det där med ensamma mammorna och det eländet. Jag tror att jag håller mig borta från dom där programmen. Bra så!

Nu kom Matte på rast så jag ska vara trevlig med honom. Sen blir det duschen så klart innan Emmerdale. Kan då också säga att SAIK vann över Brynäs igår. Nu ligger SAIK på andra plats i tabellen efter Frölunda. Heja, heja! Och hej då till er!

                    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0