Första oktober

Det blev lite sent att skriva blogg idag. Hade nattfrämmande av Isabel och Alec och då ville den mindre spela på datorn tills melodikrysset började. Efter det fick jag fotbad och omskötning av fötter. Sen blev det en dusch och matlagning. Till lunch gjorde jag en pytt på rester.

Men nu har jag kommit till skott vad gäller bloggen. Inte för att här har hänt nåt. Ute en strålande höstdag med sol och lekande ungar. Så fort solen tittar fram kommer det vandrande folket fram. Alla vill njuta av vädret. Idag är det 10 grader.

Pga mitt främmande igår fick jag se "Idol". Denna Alexander Bard retar mig till tusen. Vad ät det för fel på karlen? Eller är det mig det är fel på? I alla fall ska jag inte se detta program mer. Bläh!!!!!!!!

Nu har jag retat upp mig själv på detta så jag vill inte skriva nåt mer. Jag har ju ingenting att berätta heller. Bäst att vänta tills andan faller på. Ha en bra lördag denna första oktoberdag. Hej då!

             

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja, vilken strålande höstlördag vi hade här igår, fast jag mitt dumma får tillbringade nästan hela dagen inne, tvätt, städning, tvätt...tänk vad mycket man får ihop när man bäddar rent i sängarna, byter handdukar och river ner sommar-gardinerna, men idag ska jag bara ta det lungt. Jag tycker nog att du ska använda din nya tv med gott samvete, vad jag kan läsa i din blogg så bjuder du dina barn på mat titt som tätt, är barnvakt samt natthärbärgar dem, och inget fel med det, kan man hjälpa till så är det bra, njut av dina tv-program!

2011-10-02 @ 09:26:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0