Sol, sol, sol!

Idag nollgradigt från början men nu är det +2. Skidåkarna längtar efter snö och det kan jag förstå, om än jag gärna avstår. Visserligen blir det ljusare med snö på backen men för mig blir det svårare att ta mig fram med rullatorn. Nu blir det som det blir, vad jag eller skidåkarna tycker.

Matte sover på min soffa nu. Han har sovmorgon innan jobbet börjar. Kan vara skönt för honom. Jag har plockat fram karré från frysen som jag ska ha till middag. Isabel och Alec kommer hit och äter tillsammans med Matte. Roligt med matsällskap.

Sist när jag var på Ica Maxi åt jag en korv innan jag for hem. Tycker det är roligt att kolla på folk och hur dom gör olika saker. Då var det två äldre män som satt vid bordet bredvid. Inget konstigt med det, men när dom reste sig upp såg jag att den ena mannen hade byxorna vid knäna. Dom hade hasat ner ungefär som man kan se på unga pojkar. Vet inte om han ville ha dom så eller om det inte var meningen. Han verkade då inte bry sig utan knallade iväg med byxorna så. Jag ville skratta men lyckades hålla mig för skratt. 

            

Jag har inte börjat med målningen ännu. Hur ska jag få tiden att räcka till med allt jag vill göra. Jag ska ju också hinna med att vara lat mellan varven.

Nu när jag ser ut genom fönstret smäller jag nästan av. Solen skiner över Hagelvägen. Otroligt efter alla dagar som mörkret har härskat. Man känner direkt livsglädjen komma tillbaka. Underbart! Nu blir det fart i kärringens ben kan ni tro. Ska nu sluta skriva och in i duschen för att sen ut och ta en sväng. Hoppas ni också har sol! Ha det bra och hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0