Tandfen

Inte lika mörkt idag men ändå mulet. Termometern visar på +6 grader.  Ingen målning för mig igår. Jag fick istället sällskap av Alec som kommit hem från Överkalix, där han besökt sin farmor på höstlovet. Alltså fick jag annat att göra fram till 17 då Isabel hämtade honom. Som tack för detta sa han att han gillar mig. Så skönt att höra från en sexåring. Han visade också att han tappat en tand och att han hade fått två guldpengar av tandfen för detta. Denna gamla tandfe som fortfarande existerar.

Skulle önska att det fanns en ögonfe också, som kunde ge mig pengar till glasögon. Igår såg jag "Från Lake Rise till Candleford" och till min fasa upptäckte jag att jag knappt kunde läsa texten i nederkanten på TV bilden. Så nu på morgonen var jag tvungen att beställa tid för syntest hos optikern. Den 21 klockan 16 ska jag kolla synen. Det blir nog till att skippa julmaten i år och lägga pengarna på glasögon. Och det är ju inte nyttigt att äta så det är inte bara av ondo.

Ikväll är det väl hockey men jag har ingen aning om vem SAIK möter. Får forska i detta sen. Får också se om det blir nån målning idag. Man vet ju aldrig. Idag har dom sagt på norrbottensradion att två män har tagits för inbrotten i Luleå den sista tiden. Hoppas det är rätt tjuvar så att man kan sova tryggt i hemmets lugna vrå. Tänk er att det finns folk som har som sport att ta andras grejer. Fy för tjuvpack!

Nu ska jag slå in tre julklappar och sen pyssla lite innan Emmerdale börjar. Önskar er en fin dag. Hej då!

                         

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0