Rabatten blommar

Hej och hå, idag 2 grader. Helt otroligt så blommar mina penséer ännu i en av mina rabatter. Jag vet att penséer är tåligare mot frost och kyla. Men ändå! Nu har vi haft bara en minusgrad i höst och det är ju ovanligt. Men jag är ju glad som får njuta av denna vackra, blyga blomma. 
                  
     

Vad göra idag då? Ja det ända jag vet nu, är att jag ska knalla iväg nedför backen till sophuset. Jag önskar att jag kunde på betalt för alla sopor jag samlar in i mitt hem. Då skulle jag vara jätterik. Men så är det inte.

Ingen Matte igår, han ringde och sa att han skulle fara hem men sa att han skulle komma idag. Isabel skulle också komma igår, men det gjorde hon inte. Fick väl nåt viktigare att göra. Och jag överlever detta.

Såg i AB att Sickan Karlsson och Yngve Holmberg hade avlivit. Men dom var ju gamla. Ingen av dom var mina favoriter. Sickan K var ju en sån där klämkäck skådespelare och Yngve H var en moderat (höger) politiker. Och ni vet ju vad jag tycker om moderaterna. Han kallades den svenske Kennedy. Va? Kennedy var demokrat och det kan man inte kalla Yngve H för.

Ska kolla hur mycket pengar jag har på kontot nu när dom dragit för räkningarna. Kan det bli några fler julklappar på denna lön? Nästa lön är det ju både TV-licensen och el som är extra mot de vanliga utgifterna. Så det är bäst att passa på när jag har råd. Men vad ska det bli för klappar och till vem?

Har ingen ny TV tidning men chansar på att "Mitt i naturen" och "Hockeykväll" ska visas i kväll. Nu väntar den obligatoriska duschen. Ha nu en bra dag så hörs vi. Hej då!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Ja julklappar är ett dilemma, vad ska man köpa???? Jag gillar veckorna innan jul, småmysigt med alla adventsljusstakar och stjärnor som pryder våra fönster, glögg och pepparkakor (Nyåkers), och visst är det trevligt att laga lite julmat - inte för mycket och bara sånt som vi gillar, men då kommer vi till detta som gör julen så jobbig, springa på affärer och desperat försöka hitta något som passar till alla vuxna barn plus gubben (som är som ett litet barn när det gäller paket). Det är stressande och kostsamt. Kan man fira jul utan paket? Jag ska fundera på det närmaste dagarna, ha en skön Allhelgonahelg nu,jag ska tända några ljus och tänka på dem som inte finns bland oss längre.

2011-11-03 @ 18:53:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0