Tomtar på loftet

Idag plus 7 grader och det ser ganska klart ut på himlen. Ska nog ta en promenad om vädret håller i sig. SAIK vann hemma igår mot AIK. Gasen i botten hela tiden. Luleå fick däremot stryk i Karlstad mot Färjestad. Ombytta roller mot förra omgången. Det märks också på FB då det är tyst om det. Jaja!

Igår kväll såg jag programet om sommarpratarna. Inte så intressant. Jag har ju hört Sven Nylanders försvarstal förut. En sån människa som varit så mycket mot droger och dopning (enligt hans uttalande om andra) och sen drar i sig kokain, finns inget försvar för. Han är ju en vuxen människa. Dom andra pratarna är helt ointressanta för mig. Vet inte om jag kommer att se detta program mer.

Det blev en tidig kväll för mig och jag var ganska trött, somnade som en stock. Var vaken redan sex men somnade om och sov till åtta. Det blev en mjukkakemacka med ost och en mugg kaffe. Sen hamnade jag vid datorn och gjorde det gamla vanliga. Läste AB och PT.

I Luleå på SSAB har det varit en olycka i natt. En kalkexplosion med flera skadade. Två med livshotande skador som blev skickade till Uppsala och deras brännskadeavdelning. Och då är det allvarligt. Fruktansvärt när nånting sånt händer.

Ikväll ser jag "Efterlyst" och säkert nåt mer. Matte börjar inte förrän klockan 16 idag. Vet inte om han sover här när han slutar. Det ger sig. Stickningen har legat på latsidan ett tag. Kanske jag upptar det igen idag. Har huvudbry vad jag ska ge i julklapp i år och till vem. Jag har ju bara köpt åt Tova och Oscar. Inte lätt att köpa åt dom som har allt redan. Hittar säkert nåt på Ica Maxi. Dom har ju så mycket grejer. Hade tänkt köpa ett sånt där stenäpple till Pernilla, som jag har köpt åt mig. Men när jag kollade i söndags var dom slut eller bortplockade för att ge plats åt julgrejerna. Dom hade fina tomtar som man kan ha även när det inte är jul. 

Nu blir det inget mer för idag. Tiden går! Ha en bra dag och hej då!

                        

                      
                        

                      

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0