Vintern är på gång (tror jag)

Lördag morgon och minus 1 grad. Isabel och Alec har sovit här och Isabel har farit till jobbet nu. Vinterstudion på ettan med skidåkning nånstans ifrån. Men innan dess melodikrysset.

Var på Ica Maxi igår och gjorde av med lite pengar. Det är ingen konst att få kulorna att rulla. Eller hur? Och jag såg, det jag brukar se när det är mycket folk på affären. Otrevliga människor, och dom flesta av dom är pensionärer. Varför ska man bli otrevlig när man blir gammal? Känns inte bra med detta. Blir dom inte nöjda förrän dom får vara sura, otrevliga och först i allting. Skärpning!

Nu har jag gjort ett uppehåll i skrivandet. Hur det var så ville Alec sista vid datorn och jag kunde ju lösa melodikrysset i ÅR och sen fylla i rutorna på SR hemsida när datorn blev ledig. Nu har det blivit kallare men bara 3 minus. Skidtävlingen var från Sjusjöen i Norge. Kalla kom tvåa och Johan Olsson vann. Duktigt!

Jag gjorde våfflor till lunch och nu ska jag snart börja med middag. Gör en gryta på fläskkorv. Och ikväll ser jag "Downton Abbey" på ettan. Vet inte om Isabel och Alec ska sova hör i natt också. Beror väl på om Alecs pappa vill ha honom i morgon, eller? Tycker det vore detsamma om Isabel hade ensam vårdnad. Men det är ju svårt när det gäller kvällarna och helgerna som hon jobbar. Jag ställer gärna upp om jag behövs, än så länge. Om några år klarar han sig själv. Efter tolv år får väl inte ungarna vara på fritids. I alla fall var det så när mina barn var i skolåldern.

Ja nu är det bäst att jag börjar med maten. När den puttrar i grytan spelar vi en vändtia. Ha det bra mina vänner. Hej då!
             

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0