En kortis

Idag är jag tidigt uppe. Matte har sovit här, men trots den tidiga timmen så har han redan lämnat min lägenhet. Jag har också ätit frukost och nu sitter jag här med mina nylackade naglar. Nollgradigt ute och klockan tolv ska jag fara till Ica Maxi för veckohandling. Åker med Isabel när hon far till jobbet och sen tar jag färdtjänst hem. På eftermiddagen ska Alec komma och vara med mig till Isabel kommer från jobbet. Då blir det till att göra middag idag. Vad ska man då hitta på för gott?

Har just läst AB och PT och måste säga att det skvallras mycket i dagstidningar numera. I alla fall i AB. Kändisar som gör si och så och har sagt det och det. Jag undrar om det finns folk som är så intresserade av det som skrivs. Man vet ju inte om det är sant heller. Jag tar alltid sånt med en nypa salt.

Idag har jag inget att skvallra om så det blir en kort blogg idag. Imorgon är det lördag och melodikryss. Tack och lov är Anders E tillbaka i förarsätet då. Det är jag och alla mina bekanta glada för. Nu hoppas jag att ni får en bra fredag! Ha det så hörs vi. Hej då! 

                                  

En gammal bild på Alec. Nu är han sex år. Men håll med om att han är go!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Ja, han ser ut att vara en liten go´gubbe, men vart tar åren vägen? Sitter ibland och tittar på gamla kort på mina bebisar som nu är 1.86 långa och har 45 i skostorlek, och inte har dom tid att prata med sin gamla mamma, när helst jag ringer är de upptagna av fester, kompisar, tentapluggande, jag saknar kvällarna med bolibompa och bamse-tidningarna som lästes utan och innan i sängen när det var läggdags, tur jag har mina katter kvar här hemma, det är en liten tröst i alla fall.

2011-11-18 @ 19:53:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0