Tygbeställning

Fyra unga pojkar har dött i överdos under året i Norrbotten. Skrämmande! Undrar vad det är som gör att nån måste prova knark i dessa upplysta tider? Har vi en olycklig värld? Det måste vara nåt fel. När jag tänker tillbaka på min ungdom, så var man glad att få upptäcka en spännande värld,  med allt vad det innebar. Men det var aldrig tal om droger vad jag minns. Jag är tacksam för att det var så och mycket tacksam att mina barn har klarat sig från droglivet.

Bara 3 grader idag. Igår var det härligt med sol och mindre vind. Jag och Birgit var en sväng till Ica och sen bjöd Birgit på kaffe. Sen kom Linnea och hälsade på. Hon använder som vanligt inte sin hörapparat, så man kan ju inte hålla ett vanligt samtal med henne. Inte så kul direkt.

Hade ju en ny ÅR med korsord så kvällen var räddad. Slökollade lite på TV. Bl a dom som tycker till om melodifestivalen. Ska man skratta eller gråta om deras tyckanden. Dom tycks ju vara experter, hm! En dur-och-moll expert, en pessimist, en med stor mun, en som håller med, en  med koögon och en hyperexpert. Vad ger ni mig för denna jury? Det blir ju ändå inte som dom tror. Men dom får väl tycka som dom vill.

Såg också en dokumentär på kunskapskanalen. "Älskade missbrukare", handlar om en mor, en far och deras  missbrukande prostituerade trettioåriga dotter. Allt utspelar sig i Israel. Då var vi inne på droger igen. Ge dig nu Jane!

Idag tror jag inte att jag går ut. Blir nog att läsa lite. Beställde ju tyg till soffan från Jotex igår. Vitt tyg med svarta bokstäver på. Fem- metersklipp för 300 kronor. Sen får jag se om det passar. Ska bara klä om kuddarna, tre sittkuddar, tre ryggkuddar och två sidkuddar. Enligt beskrivningen av tyget ska det var tätvävt. Får se om det är det. 

                            

Matte kommer till middag idag och jag gör pasta bolognese. Till det en grönsallad. Ikväll blir det TV då ettan visar "Så ska det låta" med Sara Löfgren bl a. En fantastisk röst har hon. Sen fortsätter fyran och leta fruar till bönder. Kan dom inte ge sig nu. Det var kul första gången dom visade det, men nu vill man inte se det. Väntar till "Sopranos" på tvåan innan jag kryper ner i sängen.

Slutar nu skriva innan ni somnar av leda. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0