En helt vanlig dag

Man får väl vara glad för att det inte är minusgrader. Idag 7 grader just nu och solen tittar fram lite försiktigt. Igår var det en grå och mörk dag med lite regn då och då. Tur då att mina pojkar tittade in och gladde en ensam mamma. Pernilla, Oscar och Tova var också hit en sväng.

 Hela eftermiddagen satt jag vid TV och kollade på Elitloppet. Min favorithäst, Brioni vann. Tror att den hästen förvånade hela travsverige och även mig. Bra gjort Joakim.

Sen på kvällen kunde vi fira Ingemar Stenmark som mästarnas mästare. Kul att han vann eftersom han varit bäst. Och sen fick jag se ett favoprogram som jag bara njuter av. "Från Lark Rise till Candleford". Ett sånt där händelselöst program som man bara kan se, utan att det är en massa mord och hemskheter. Precis i min smak.

Idag händer väl inget särskilt för mig. Ska börja med att dammsuga, vilket behövs nu. Gör en sallad till lunch och kanske tar en tur till Ica. Till middag vet jag inte än vad det blir. Ikväll ser jag sista delen av "Himmelblå". Och sen är det väl dags för sängen igen.

Ha det bra, vi hörs. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0