Alec fyller 6 år idag

Jag tänker på dofter idag. Kommer ihåg att min mamma doftade gott. Hennes parfym Worth´s Je reveiens (är det så man stavar) hade en speciell doft. Kom man in i ett rum visste man om mamma var där eller inte. Det var inte så att det doftade starkt, men speciellt gott. Min mamma luktade så gott. Parfymflaskan var så liten men man behövde bara en droppe. En annan doft som jag tycker om är lukten från en tvål, Maya. Sist jag såg denne tvål hade den svart papper med en märke som en ros. Vet inte om den saluförs i Sverige. Jag köpte den i Spanien. Måste nog googla den för att se om den finns i det här landet.

Ingen värme idag, bara 7 grader. Ingen sol heller och ingen Matte på mat. Packade en kartong igår. Sen kom Birgit ner på kaffe och prat en stund. På kvällen såg jag reprisen på mästarna. Maria Brandin åkte in i finalen på ett bananskal, om ni vet vad jag menar. Lite orättvis är det väl ändå, när den sämsta är i final. Skulle inte förvåna mig om hon vinner skiten. Ingemar Stenmark och Anders Limpar är också med i finalen. Såg också "Morden i Midsomer", ett gammalt avsnitt.

Jag har ju tänkt mig ut hela veckan, men vädret har inte lockat mig. Men idag måste jag ut och handla lite till helgen. Det är ju Mors dag på söndag, så det är väl bäst att jag har fikabröd hemma om det visar sig att nån kommer ihåg detta. Några andra prospekt har jag inte idag. Jag ska nu sluta blogga för i dag och googla en stund. Ha det så bra, så hörs vi. Hej då!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0