Sol eller regn?

Efter en regnig eftermiddag igår, så skiner solen nu. Pga regnet gick jag inte ut igår, utan jag blev bjuden på kaffe och äppelmunkar hos Birgit. Samt lite prat förstås. Kommer att sakna dom stunderna när jag flyttar. Hade inte så mycket tvätt så det var fort avklarat. Hann också se en matinefilm på fyran, "Fyra bröllop och en begravning", som jag sett flera gånger förut. Men jag älskar personerna i den filmen. Jag skulle nog ha platsat i detta sällskap.

Ska nog packa nån plastsäck med sängkläder, dukar och sånt. Behöver inte tänka på lunchmaten för Matte köper sallad på Centrum och tar med hit. Det tackar jag så mycket för.

Kommer jag mig ut idag då? Ser redan ut som att det är moln på gång. Island är ju på gång nu igen med askmoln. Hoppas det inte är sådana moln som tornar upp sig över länet. Bättre då med regnmoln. Stackars islänningar som har dessa vulkaner.

För mig händer inget särskilt idag. Allt är lugnt och skönt. Hoppas att jag kan gå till affären. Kylen gapar snart tom. Hade det varit säsong på jordgubbar, hade jag nog gått i regnet också. Snart så är vi där. Mums!

Ha en bra dag så skriver jag i morgon igen. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0