Välkommen hem vargen

Välkommen hem kan man säga till vargen som vandrat från Borlängetrakten och nu är i Böle utanför Piteå. Visserligen är det en bit innan den är tillbaka i Gällivare. Men den är ju i alla fall i Norrbotten. Så kan det gå. Där ser ni hur envisa norrbottningar kan vara.

I alla fall är det 11 grader här i Älvsbyn och solen lyser ännu. Men det blir ingen utgång för mig denna dag. Jag hämtade tyget på Ica igår så idag blir det klippa till och sy. Riktigt längtar till jag är igång efter frukosten.

Såg "Uppdrag granskning" igår. Får nog se till att jag inte hamnar på ett äldreboende i Luleå, nu när jag flyttar dit. I alla fall inte om jag blir senil. Har ingen lust att bli ofredad av nån man. Fy vilka äckel det finns. 80 år och klar i skallen och tycker sig ha rätt att göra så. Och nu vet dom inte hur dom ska göra med en sån åldring. Ska han ha  nån särbehandling, eller? Jag vill spy.

Ingen Matte idag heller så jag har all tid för att sy. Ska snart röja av bordet och börja skrädda till för kuddarna. Det blir tre sittkuddar, tre ryggkuddar samt två sidkuddar. Ska försöka ta ett kort på min nya soffa när den är klar. En nya soffa för 348,50. Blir det inte bra så tar jag inget kort. Så det så. Håll tummarna snälla ni!

Ska nu först äta upp min så kallade frukost. Limpa med kokt skinka på och en mugg kaffe. Ni ska ha det så bra idag. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0