SAIK - Linköping 4-3

Vet ni vem Johan Winblad är? En smålänning numera boende i Luleå och pratare på Radio Norrbotten. Pratare, och han pratar innan han tänker. Säger saker som för det mesta retar och sårar folk. Han tror att norrbottningar gillar sånt. Han vill gärna kalla sig norrbottning när det passar, annars är han ölänning. Han pinnar på med en pinne, som min mamma brukade säga. Eller han har inte alla får hemma. Vilket som, är han tråkig att lyssna till. Bläh!!!!

Idag just nu -1 grad och grått. När man tittar ut är allt grått. Till och med snön har antagit den smutsgråa färgen. Det är tiden före grönskan som har infunnit sig. Men än kommer det en köldknäpp, det brukar det göra. I slutet på dennna månad ska vi ställa om klockorna till sommartid. Låter det härligt?

Har blivit erbjuden en till lägenhet på Björkskatan. En tvåa med kokvrå. Jag är nu på köplats tio. Jag har tackat ja. Så nu har jag chans på tre lägenheter på Björkskatan. Skulle inte förvåna mig om jag ändå blir utan. Den sista lägenheten är på bottenvåningen med uteplats. Jobbigt att inte veta direkt hur det blir.

Ingen Matte idag så jag äter rester. Gott med bruna bönor och fläsk i går. Matte hade med sig semlor som vi åt efteråt. Jag blev proppmätt. Såg sen på TV och kollade i min nya ÅR som kom med posten igår.

Ikväll börjar fyran visa en ny amerikansk serie. "Blue bloods" som jag tror att jag ser efter "Sveriges mästerkock". Idag kommer väl dagen att flyta på som vanligt. Kanske jag går en trappa upp och hälsar på. SAIK vann över Linköping igår med 4-3, efter förlängning. Nu är det 1-0 i matcher.

Ha en bra dag så hörs vi imorgon. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0