Det går utför för sossarna

Idag -1,8 grader och sandigt, grusigt. Allmänt skitigt alltså, utomhus. Men det är härligt att det inte är så kallt i alla fall. Ingen lunch med Matte idag men däremot blir det middag. Samma i morgon och enligt almenackan är det fettisdagen i morgon. Då blir det bruna bönor enligt en gammal tradition.

I morgon är det också internationella kvinnodagen, och jag börjar bli less på dessa kvinnor som ska komma fram bara för att dom är kvinnor. Ta nu detta med att socialdemokraterna som måste ha en kvinnlig partisekreterare om det är en manlig partiledare. Då måste partisekreteraren som sitter nu avgå. Är det inte lämpligare att den som är partiledare eller sekreterare passar till detta och är duglig, än att dom är man eller kvinna. Nog är det konstigt när könet ska vara viktigare än ämbetet. Sen tror jag att sossarna är på väg till graven. Kan inte se nån som skulle passa till partiledare i deras gäng. Synd på ett arbetarparti som verkligen skapat landet som varit ganska bra, men som också håller på att gå i graven.

Sen är jag ganska less på norrmän efter VM i skidor. Mest less på Northug och hans beteende. Skulle önska att nån svensk kunde slå han. Men svenskar ska ju vara så överseende och sportsliga. Nu vet jag att Northug är en fantastisk skidåkare men som människa är han en skit, i mitt tycke. Tur att VM är slut och sen ska jag inte se skidor nåt mer på TV. 

Det blir väl en tur ut idag om än det är skitigt ute. Bara att skura rollatorhjulen innan man tar in den igen. Annars får man all skit i lägenheten. Idag får jag veta om lägenheten. Hoppas! Nu har jag läst ut boken "Vyssan lull". Bara att skaffa ny läsning idag. På TV ikväll blir det "Nordkalotten 365" och "Kommissarie Zen".

Ha en härlig dag så hörs vi. Hej då!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0