Ny bostad

Klockan sex i morse var det -20 grader. Men nu är det -9. Ska bli ca -2 grader under dagen. Det är en seg vår i år. I morgon är det den sista mars, så nu får det verkligen ge sig med kylan.

 Har idag på morgonen fått ett mail från Lulebo att jag har blivit tilldelad två rum och kokvrå på Hagelvägen. Lägenheten är på 51 kvadratmeter och ligger på bottenplan. Det betyder att det är en uteplats med utgång från kokvrån. Ska vara ganska nybyggda hus. Isabel ska kolla på lägenheten för att se vilket skick den är i. Så i morgon kanske jag säger upp denna lägenhet som jag bor i nu. I så fall ska jag säga upp mitt internetavtal med Tele 2. Anmäla flyttning för mitt elavtal. Ringa Lule kommun om färdtjänsten. Ja det är mycket att komma ihåg vid flytt. Men jag avvaktar till i morgon. 

Så blev det då vinst för SAIK igår. Riktigt roligt var det. Såg inte matchen för den visades på en kanal som jag inte har. Såg på sportnytt att Krobbes son Martin gick hårt åt en lulespelare, som fick ledas av plan. Inte snällt! Nu är nästa match i Luleå i morgon. 

Ska montera Freyas tröja. Men jag vet inte om jag klarar av detta. Enligt beskrivningen är det svårt att fatta vad dom menar, hur man ska göra. Måste nog be Birgit om hon kan visa mig. Jag måste vara dum i huvudet som inte förstår vad dom menar. Eller har dom förklarat konstigt. Alla maskor som jag fått sätta på trådar. Vad ska jag göra med dom? Det står inte i beskrivningen.

Till lunch gör jag pastasoppa. Till middag pytt med ägg. Ikväll ser jag kocktävlingen och "Blue bloods" på TV. Nu ska jag sluta skriva och in i duschen. Ska först ta två panodil för värken.

Ha en bra dag vänner så skriver jag mer i morgon. Hej då!

                                           

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0